sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Operaatio: Reconquest 111


Viimeisten viikkojen aikana vastatiedustelu on tehnyt päättäväistä työtä.
 
Vihollisen strategia, taktiikat ja resurssit on nyt hyvin kartoitettu.  Tilanne ei enää vaikuta kaoottiselta.

Invaasio on alkanut vaivihkaa. Se on käynnistynyt  liki huomaamattomana  työntymisenä ytimeen jo joskus vuoden 2014 lopulla. Perustuksia on hiljalleen heikennetty, ja lopulta maan alla piilossa käydyn sissisodan oheen on avautunut uusia rintamia.  Samanaikaisesti kun omat resurssini ja keinoni ovat kaventuneet, on kehon- ja mielenvaltaaja vain saanut lisää vettä myllyynsä. Oikeastaan siinä vaiheessa, kun kunnolla havaitsin tilanteen oli käynnissä jo täysi kolmen rintaman vyörytys.

Olen piirtänyt tilanteesta oheisen kuvan.

Operaatio: Reconquest 111 on alkanut.

- tulevien 111 päivän uskon löytäväni kehostani jotain uutta. Pyrin keventämään painoani merkittävästi, mahdollisesti jopa 20 kiloa. Homma lähtee käyntiin kuuden viikon kuurilla, ja minulla on tukenani Veli-Pekka Valkosen asiantuntemus.  

-  operaatio päättyy sadanyhdentoista päivän päästä 10.10. Vantaan maratoniin.

- mielen rintamalla olen saavuttanut jo ison voiton. Vihollisen ylivoiman ylläpitävä voima, epätoivo,  on kumottu ja tilalla on toivo.  Suunnitelmallisuus tuo toivon.

- liikunnan suhteen etenen rauhassa. Lähikuukausina se on rentoutumisen keino, ei stressin lähde.

En ole ikinä ennen oikeastaan edes pyrkinyt pudottamaan painoani. Tavallaan se on nytkin vain työkalu: tavoitteena on tehdä olo kevyemmäksi, enkä nytkään tavoittele BMI-mielessä edes normaalipainoa. Haluan juosta kauemmas ja kovempaa. 

Vantaan maratonin aattona painan 98 kiloa nykyisten 120 kilon sijaan. Juoksen maratonin aikaan 03:29:59 ja putkahdan iloisin mielin uuteen maailmaan.

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tulepa sinäkin Vantaalle, reitti on mielestäni huippukiva! :)

   Poista
  2. Olis synttärit samana päivänä. Aikatauluunkin osuisi hyvin kohdilleen. Mä voisin pistää tuon alustavasti kalenteriin. Pitäisi olla huippukunnossa tuolla paikkeilla. Onko nopea reitti?

   Poista
  3. On, erittäin. Korkeuseroista en tiedä, mutta todella tasainen se on. Ja reitti on 4 * reilu kymmenen km, se on helppo hahmottaa sopivan syötävksi palasiksi. Ittelläni sujui siellä viime vuonna kuin tanssi ! :)

   Poista
  4. Viritelläänkö joku rinnakkaisulottuvuus tähän? Sun pitää päästä puolen tunnin päähän minusta loppuajassa. Mullekin oikein kunnolla haastetta. Kuvittelen läskimaijan jahtaavan minua.

   Hävinneelle söpö nöyryytys somessa.

   Poista
  5. Kyllä se käy, jokos sinulla oli kolme tuntia rikottuna. :)

   Poista
  6. Ei ole. Eihän tässä muuten mitään haastetta olisi. =)

   Poista
  7. Nyt mä joudun suureksi harmikseni vetäytymään tästä pois. En mä ole saanut kehittävästi treenattua sitten kesäkuun ja ei vielä kestä jalat hyvin maratonia. =( Mä toivon sulle suurta menestystä ja upeita kilometrejä.

   Poista
  8. Näitä tulee ja menee! Palataan asiaan jatkossa puoin ja toisin ehdotellen. Tsemppiä!

   Poista