sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kesän ja syksyn jumppakalenteri


Kalenteriin on tullut merkittyä talven ja kevään mittaan erinäisiä jumppajuttuja, ja joitain ilmoittautumisiakin olen tehnyt. Ei ole kuitenkaan tähän mennessä oikein tullut katsottua, että mitä niitä nyt on, puuttuuko jotain, jne.

Noihin keltatussitettuihin olen sitoutunut. Muut tapahtumat ovat  enempi tai vähempi semmoisia että osallistuminen on pitkälti kiinni siitä, miten ajankohta sopii  perheen puuhiin ja muuhun yleiseen pössikseen.


Alustava liikuskelusuunnitelma on vastaavasti jotakuinkin seuraava ensi maanantaista alkaen:
 • 10 tulevaa  viikkoa triathlon-ohjelmaa 20.7 / Joroisiin asti 
 • 4 seuraavaa viikkoa edelleen triathlon-ohjelmaa 24.8 / täysmatkaan asti
 • 6 seuraavaa juoksupainotteisesti  5.10 / Vaarojen ultraan asti
 ... vaikka eihän sitä tiiä mitä ihmiselo tuo tullessaan ja kestääkö koivet, pää ja pössis :)

Minulla ei ole missään noissa tapahtumassa yhtään minkäänlaisia aika- taikka sijoitustoiveita tai senkaltaisia muita tavoitteita.  Mutta!

Odotan innolla erityisesti Pirkan yöpyöräilyä, jonne lähdetään huikeella porukalla, mukaan tulee ensikertalainenkin! Ja sitten Jasoni vaimoineen tulevat Joroisiin puolimatkalle, siitä tulee eeppinen seikkailu.

Tapahtumista eniten selviytymismielessä jännittää Vaarojen maratonin ultramatka, jossa mennään läpi 86km Kolin maastoissa. Kokonaisnousua tulee reilut 2km, ja keli voi olla varmaankin todella syksyisen sateinen ja reitti sitä myöten haastava, että ilman Jasonia siellä voi tällä kertaa tulla pelastusliivien puhaltelun lisäksi mieleen jotain vielä omituisempaa. 

Mutta, sitähän varten näitä tapahtumia järjestetään! :)


6 kommenttia:

 1. Moron,

  Jämillä tossa ihan lähellä olis toi maastopuolikas 7.9.

  http://www.jami147.fi/index.php/jami21-run

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Tuohan saattaisi olla juuri passeli.

   Saattanee kyllä sattua päällekkäin tuon Hämeen hölkän kanssa, joka oli kanssa ihan mahtava tuttavuus. Leppoisa hyvin järjestetty tapahtuma, ja "Maasto majan ympäristössä on hölkkään erittäin hyvin sopivaa kimmoisaa kangasmaastoa." :)

   Mutta Jämillä näyttäisi tuota korkeuseroa kertyvän vielä hiukka enempi, joka vois olla niin kamalaa kuin se onkin, hieno homma!

   Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Saa nähdä kuinka ensikertalainen jaksaa teidän Koneiden kyydissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee mahtavaa!

   Ja sitäpaitsi, kun eilen mainitsit että et oo vielä hirveästi kerennyt aloitella reenejä, niin muistui välittömästi mieleen eräs toinen ensikertailen! :)

   http://laskimaija.blogspot.fi/2011/06/pirkan-yopyoraily.html

   ...rankka reissu se oli noilla harjoitteilla, mutta kokemuksena aivan mahtava! Mennään retkeilyhengessä, ekat eväät syötynä jo ennen Näsineulaa ja muutenkin ilman ylimääräisiä vanteita! :)

   Poista
 3. Tilasin blogisi perusteella Cloudrunner -kengät. Ensimmäinen pikainen kokeilu takana ja hyvältä tuntuu. Kantapää-efekti on aluksi aika jännä, mutta nopeasti tottuu. Blogisi on inspiroinut muutenkin minua erittäin paljon! Oma läskihistoria on pitkä ja vaikea. Nyt olen löytänyt juoksun, kun esimerkkisi kannustamana tajusin, että isokin mies voi juosta. Olen nyt pudottanut 18kk aikana painoa 160kg-->115kg. Olen 187cm pitkä. Muutos olossa on jotain uskomatonta.

  Juoksemisen alotin 125kg painoisena, mutta juoksukunto on kaukana teikäläisen suorituksista.

  Tsemppiä tuleviin koitoksiin ja toivottavasti kaikki natsaa ja ruokahalut pysyy aisoissa! Täällä on yksi aktiiviseuraaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee. Aivan mahtavaa!

   Tulipa hyvä olo kommentistasi. Voin vain kuvitella miten olo ja yleinen jaksaminen on muuttunut. Mikään ei voi enää sinua pysäyttää. Huikeaa!

   Kiva, että Cloudrunnerit toimii. Ne olivat kyllä ittelleni melko harppaus. Nyt olen viimeviikkoina koittanut pyrkiä siihen että käytän kahta erilaista kenkäparia (Cloudrunnerit ja toisena Asicsin Gel Kinsei 4) vuorotellen. Siksi vain, että rasitus jakautuisi tasaisemmin jalkaterille. Hiukan käskemistä se vaatii, kun Kinseit tuntuvat cloudrunnereiden jälkeen aika rohmuilta. Mutta ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että tuo rasituksen jako homma toimii hyvin.

   Kiitos kun kirjoitit, pihalle meni juuri aurinko pilveen mutta mieleen levisi auringonpaiste :D

   Poista